Ràdio Sant Boi inicia la primera temporada amb els nous estudis

L’inici de curs de l’emissora municipal de Sant Boi de Llobregat estarà marcat per ser la primera temporada completa amb les noves instal·lacions del carrer Jaume I.

Les noves instal·lacions de Ràdio Sant Boi al carrer Jaume I // Ajuntament de Sant Boi

Van començar el rodatge al maig i ara vindrà l’hora de la veritat. Aquesta setmana ha començat la nova temporada de programació de Ràdio Sant Boi. Serà el primer curs complet en què podran fer ús de la nova seu, més gran, amb més mitjans tècnics i a peu del cèntric carrer Jaume I.

Després de gairebé 30 anys al local del carrer de Josep Torras i Bages, Ràdio Sant Boi obria el passat 12 de maig una nova etapa en aquestes instal·lacions més funcionals, davant de l’Escola de Música Blai Net i dels Cinemes Can Castellet.

La programació podrà fer ús del nou estudi central, més gran i que permet acollir públic i petites actuacions musicals, a més de ser visible des del peu del carrer. També disposa d’una àmplia redacció i un estudi d’enregistrament més espaiós que l’anterior.

Noves col·laboracions musicals

Pel que fa als continguts, la nova temporada aposta per la continuïtat amb l’esquema actual. Les novetats vindran de la mà dels col·laboradors: hi haurà dos nous programes fets pels voluntaris: ‘Descubre’ -dimecres a les 17 hores- i ‘Rockshow’ -dijous a les 21 hores-.

Els pilars de la programació seguiran sent els magazins ‘La república santboiana’, Dies de Ràdio i El Momento Inútil. Al seu costat, els 25 programes que s’emeten gràcies als col·laboradors. Una altra novetat és un taller de ràdio per a alumnes de Primària en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Escola de Teatre Hamlet.

Recomanacions personalitzades