La Santboiana arrenca una nova temporada a Ordizia

El degà comença la Divisió d’Honor 2018/2019 al País Basc amb canvis a la plantilla i al cos tècnic.

Un instant del partit de la Supercopa Catalana // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana inicia una nova temporada a la màxima categoria del rugbi espanyol amb el desplaçament al País Basc per jugar contra l’Ordizia. El degà s’enfrontarà a l’equip de Guipúscoa en la primera jornada del campionat. Ricardo «Maño» Martinena debutarà com a entrenador del conjunt blau de forma oficial com a substitut de Lewis Williams. El partit es disputarà aquest diumenge, 16 de setembre, a les dotze del migdia a Altamira.

Durant la pretemporada, la Santboiana ha guanyat un partit amistós contra el CN Poble Nou per 0-59 i ha perdut davant el Barça en la Supercopa Catalana (17-21).

L’equip

Afa Tauli, Harry Fitzsimons, Fede González, Héctor García, Alberto Millan, Javi Orbaneja, Hugo Pichot, Marcos Puig, Nil Baró, Joan López, Paolo Ragazzi, Amirani Chichua, Josep Balsalobre, Quim Delgà, Àlex Palomo, Uri Pujol o Josep Puigbert segueixen a la plantilla.

El degà ha realitzat les següents incorporacions: el neozelandès Jonny Bentley, els sud-africans Dean Rossouw i Marco Mason, el samoà Paul-Eti Slater i Sergi Coma, que procedeix del BUC de la Divisió d’Honor B. Bentley també serà un dels ajudants de Ricardo Martinena.

Rubén Sanz no segueix a la Santboiana per seguir la seva carrera a Austràlia i Nico Francisquelo marxa a l’estranger una temporada. Youri Petit i Sam Thomas també han abandonat l’entitat.

Recomanacions personalitzades