Derrota de la Santboiana en el debut

L’equip de Ricardo Martinena va caure al País Basc contra l’Ordizia per 48-31 en el primer partit de la Divisió d’Honor 2018/2019 però sumava un bonus ofensiu.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana no va poder començar la temporada amb una victòria. El degà va perdre a Altamira contra l’Ordizia (48-31) en el debut a la Lliga Heineken. Malgrat la derrota a Guipúscoa, els de Ricardo Martinena puntuaven gràcies a un bonus ofensiu.

En la primera part, l’equip basc es posava per davant amb un assaig transformat. El degà empatava el partit pocs minuts després amb una marca d’Uri Pujol i la transformació de Jonny Bentley. Els locals es tornaven a avançar amb un cop de càstig però Marco Mason responia a partir d’un altre cop de càstig. En els minuts posterios, l’Ordizia tornava a agafar avantatge amb dues marques transformades. Abans del descans, la Santboiana retallava les diferències gràcies a un assaig de Dean Rossouw transformat per Mason (24-17).

A la represa, l’equip de Guipúscoa sortia fort i a partir de dues marques transformades i un cop de càstig ampliava les distàncies (41-17). Mason, amb un assaig transformat, responia per als de Sant Boi. Una última marca transformada dels bascos situava el 48-24 al marcador. L’equip de Martinena tancava el partit amb un assaig de càstig. Derrota del degà a Ordizia però sumava un bonus ofensiu (48-31).

El pròxim partit de la Santboiana serà contra el SilverStorm El Salvador de Valladolid al Baldiri Aleu. Debut dels blaus davant de la seva afició.

Recomanacions personalitzades