Les desigualtats en l’esport femení es posen a debat a Sant Boi

L’Ajuntament organitza la jornada ‘Desigualtats en l’esport femení’, que s’emmarca en el 5è Congrés de Dones del Baix Llobregat, del que Sant Boi és subseu.

Cartell de l’acte // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza la jornada “Desigualtats en l’esport femení”, que tindrà lloc el dimecres 13 de juny a les 19h als Cinemes Can Castellet, en el marc del 5è Congrés de Dones del Baix Llobregat.

L’event comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, que farà la presentació. A continuació, s’emetrà el curtmetratge “Ferro», protagonitzat per l’equip Sub-18 femení de la UE Santboiana. Posteriorment, hi haurà una taula de diàleg amb Anna Puig, jugadora de la UE Santboiana i campiona de l’Europeu de rugbi XV amb Espanya; Roser Jonàs, jugadora de softbol del CBS Sant Boi i campiona de la Copa de la Reina de 2012 a 2016; Astrid Fina, snowboarder cross i guanyadora de la medalla de bronze als Jocs Paralímpics de PyeongChang 2018; i Mireia Vicente, periodista esportiva. Susanna Soler, professora del Departament d’Educació Física de l’INEFC Barcelona, serà la dinamitzadora.

Les persones interessades en assistir a la jornada han de realitzar una inscripció prèvia a la pàgina web www.igualtatsantboi.cat. L’aforament és limitat.

Recomanacions personalitzades