La Peña Málaga puja a Segona Catalana

L’equip de David Carballo guanya el partit de tornada de la promoció d’ascens per 4-1 contra el Lliçà de Vall i aconsegueix l’ascens amb una gran remuntada.

La Peña Málaga és nou equip de Segona Catalana // Twitter @SalvaCJ

La Peña Málaga és nou equip de Segona Catalana. L’equip «boquerón» va guanyar 4-1 en el partit de tornada de la promoció d’ascens contra el Lliçà de Vall al Municipal Dani Jarque-Ciutat Cooperativa i remuntava el 3-1 advers de l’anada.

Dos gols de David Romero a la primera part col·locaven el 2-0 abans del descans. Daniel Gámez ampliava l’avantatge per a l’equip de Sant Boi en els instants inicials del segon temps (3-0). Els visitants empataven l’eliminatoria però Jairo Conesa, al temps de descompte, marcava el 4-1 definitiu que donava l’ascens als de David Carballo i provocava el deliri de l’afició.

El conjunt «boquerón» va acabar en la segona posició del grup 8 de Tercera Catalana per sota del Martorell, que pujava de forma directa, amb 24 victòries, 5 empats i 5 derrotes. Temporada per emmarcar que culmina amb l’ascens a Segona Catalana a partir de la promoció.

Recomanacions personalitzades