Juan Camilo Vázquez tornarà a la banqueta del FC Santboià

Juan Camilo Vázquez iniciarà la seva segona etapa al FC Santboià en la temporada 2018/2019. És el substitut de «Piti» Belmonte com a entrenador del primer equip.

Juan Camilo Vázquez és el nou entrenador del Santboià // David Ferrer-FC Santboià

El FC Santboià tindrà de nou com a entrenador a Juan Camilo Vázquez, segons ha anunciat el club en un comunicat. D’altra banda, el fins ara seleccionador Sub-18 de Catalunya, Didac Rodríguez «Didi» és el segon entrenador en aquesta nova etapa.

 

La Seguretat Social ha notificat al Santboià una sanció de 722.000 euros després d’una inspecció realitzada al juny del 2011 i el club ha hagut de retallar dràsticament el pressupost per al pròxim curs. Després de la marxa del primer i segon entrenador, «Piti» Belmonte i Carles Gimeno, l’entitat ha trobat els seus substituts.

Vázquez va entrenar el Santboià durant dues temporades i deu partits de la tercera (2014/2015, 2015/2016 i 2016/2017) quan el club vermell militava a Primera Catalana.

Recomanacions personalitzades