Núria Jou participa en el Campionat d’Europa 7s Sub-18 de rugbi

L’esportista de la Santboiana va jugar amb la selecció espanyola. Va acabar en la setena posició de la competició. D’altra banda, Anna Puig, del mateix equip de Sant Boi, és semifinalista del Campionat Autonòmic.

La selecció espanyola, amb qui jugava Núria Jou, ha quedat en 7è lloc // FERUGBY

Núria Jou, jugadora de la UE Santboiana, va participar en el Campionat d’Europa 7s Sub-18 a Vichy (França) amb Espanya. L’equip de Pedro de Matías finalitzava en la setena posició.

Als quarts de final, Espanya perdia contra Itàlia 15-20. Va caure contra Holanda 17-0 en el partit pel cinquè lloc i s’imposava a Portugal en el compromís per la setena plaça 15-10.

Espanya derrotava Bèlgica en el primer partit 14-0, en el segon guanyava Polònia 26-0 i en l’últim partit de la fase de grups s’imposava a Portugal 15-12.

Anna Puig, semifinalista del Campionat Autonòmic amb Catalunya 7s

La jugadora de la UE Santboiana va participar en el Campionat Autonòmic de Cullera. Catalunya guanyava Múrcia 0-41 i Castella i Lleó 44-0 a la fase de grups. A la semifinal, perdia contra Madrid 20-0. En el partit pel tercer i quart lloc, les catalanes s’imposaven a Andalusia 17-5.

Recomanacions personalitzades