El CBS Sant Boi es queda a les portes del títol

L’equip sub-19 de softbol és subcampió del Campionat d’Espanya després de perdre la final davant del OBB Orio del País Basc (6-5) en un partit molt igualat.

EL CBS Sant Boi ha quedat subcampió // CBS Sant Boi

El sub-19 del CBS Sant Boi cau a la final del Campionat d’Espanya de softbol disputat al País Basc contra l’amfitrió, OBB de Orio, (6-5) en un partit molt igualat i és subcampió del torneig. Gala Pérez, jugadora del CBS Sant Boi, va ser escollida com la Millor Batedora de la competició.

En el debut superava el Cambre de La Corunya 13-2. El segon partit també acabava amb victòria davant de l’amfitrió, OBB de Orio, 9-2. En l’últim compromís de la primera fase guanyava contra l’Antorcha de València 3-6. A les semifinals, derrotava el Dridma Rivas de Madrid 6-5.

Recomanacions personalitzades