El BCN Sports Film mostrarà el creixement del júnior femení de la Santboiana

L’equip sub-18 femení de rugbi és el protagonista del curt documental ‘Ferro’, que s’estrena al festival de cinema esportiu aquest dimecres als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

Imatge del curt ‘Iron’ dedicat a la Santboiana // UE Santboiana

Aquest dimecres 2 i dijous 3 de maig Sant Boi tornarà a ser subseu del BCN Sports Film, un festival de cinema de temàtica esportiva que té Barcelona com a seu central.

Aquest any un dels films que projectaran estarà protagonitzat per santboians: el curtmetratge documental ‘Ferro’ mostrarà l’equip sub-18 femení de la UE Santboiana. S’estrena aquest dimecres als Cinemes Can Castellet a les 20 hores, per iniciar la sessió “Tercer Temps. La millor part del cinema esportiu”.

El curt explica la creació d’una categoria nova dins la Santboiana. El creixement del Sub-18 és gran ja que ha passat de 4 a 30 jugadores. S’ha de destacar que és l’únic equip júnior femení d’Espanya.

Després de ‘Iron’ es projectarà un altre curt sobre rugbi: ‘Adieu la chair! Flesh Wound’. També tractaran l’esquí de muntanya a ‘Ser’, el futbol a ‘Crack’ i l’snowboard a ‘Mata ne’.

El festival a Sant Boi seguirà dijous 3 també a les 20 hores amb la sessió «Aventurers de l’any, més enllà dels límits» dedicada a la muntanya, amb documentals sobre Kilian Jornet, Cris Sharma i els tres aventurers de l’any de National Geographic.

L’entrada és gratuïta però cal recollir prèviament invitació als mateixos cinemes.

Recomanacions personalitzades