Partidàs de la Santboiana per tancar la lliga regular

El degà apallissa l’Alcobendas al Baldiri Aleu en l’última jornada de la Divisió d’Honor amb un domini absolut de tots els aspectes del joc (80-7).

Santboiana 80 – 7 Alcobendas // Cristina Mondéjar — UE Santboiana

Triomf contundent per finalitzar la lliga regular al Baldiri Aleu. La UE Santboiana va passar per sobre de l’Alcobendas en l’última jornada en un partit dominat de principi a final (80-7) i l’afició local va gaudir amb els seus jugadors. L’equip que dirigeix Lewis Williams sumava un bonus ofensiu gràcies als 12 assajos i tanca el campionat a la sisena posició de la taula classificatòria amb 64 punts.

La primera part va tenir un domini absolut dels de Sant Boi amb un gran joc desplegat en defensa i en atac. El degà sumava 6 marques i totes eren transformades per Albert Millan. Els visitants només van aconseguir 1 assaig. Al descans, 42-7.

A la represa, els blaus continuaven amb el domini total del joc davant d’un Alcobendas desbordat i sense capacitat de reacció. L’avantatge local seguia augmentant sense cap oposició del conjunt madrileny. Els de Williams van sumar 6 marques més i hi va haver 4 transformacions a càrrec de Millan. El marcador final (80-7) reflecteix el que va passar sobre el terreny de joc. Només va existir un equip a la gespa. Partit complet en tots els aspectes dels jugadors del degà. Victòria aclaparadora per tancar la lliga regular. L’afició va disfrutar d’un partidàs de la Santboiana.

Els autors dels 12 assajos blaus van ser els següents: Harry Fitzsimons (2), Hugo Pichot (2), Nil Baró (2), Joan López (2), Albert Millan (1), Nicolás Francisquelo (1), Josep Balsalobre (1) i Amirani Chichua (1).

L’Alcobendas serà el rival de la Santboiana als quarts de final del play-off. Partit únic que es jugarà al camp de l’equip madrileny.

Recomanacions personalitzades