Derrota del Santboià a casa

L’equip de “Piti” Belmonte perd contra la Pobla de Mafumet després d’encaixar un gol als últims instants del partit (0-1).

Santboià 0 – 1 La Pobla de Mafumet // David Ferrer — FC Santboià

El FC Santboià va caure contra la Pobla de Mafumet (0-1) al Joan Baptista Milà en la jornada 35 de Tercera Divisió. Els vermells rebien el gol als últims minuts. L’equip de “Piti” Belmonte es queda amb 46 punts i està situat a la tretzena posició de la classificació quan falten tres partits per al final de la lliga.

La primera part va tenir alternatives i els dos equips s’aproximaven a l’àrea rival però acabava sense gols. Al descans, empat a 0. A la represa, l’equip visitant disposava d’una ocasió clara amb un remat al pal en una jugada a pilota aturada. Marc Ollé, porter del Santboià, va marxar lesionat i el substituïa Iván Fuentes. Pocs minuts després, el conjunt tarragoní marcava el gol de la victòria amb un llançament de Salva per l’escaire. Era un gerro d’aigua freda per als jugadors i l’afició locals. Gabi va poder empatar però el seu xut marxava fregant el pal de la porteria de Perales. Segona derrota consecutiva d’un equip vermell que ha sumat 1 punt dels últims 12 possibles.

El pròxim rival serà l’Espanyol B, campió del grup, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el pròxim cap de setmana. Partit de la jornada 36.

 

Fitxa tècnica

FC Santboià: Marc Ollé (Iván Fuentes), Rubi, David Cárdenas, Gerard Rovira, Guillem Castell, Carlos González (Carlos Martínez), José González, Gabi López, Revi (Juanlu Estévez), Iván Romano i Oriol Molins.

Pobla de Mafumet: Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, Salva, Roger Figueras, Adri Gimeno, Gabri, Èric Vilanova, Moha (De Nova), Brugui (Joel Lasso) i Pol Ballesteros (Riad).

Gols: 0-1, Salva (min 88).

Àrbitre: Oriol Jarit Mesa.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades