El Vinyets Molí-Vell puja a Tercera Catalana

L’equip santboià guanya l’Atlètic Prat Delta B, segon classificat, (3-0) a La Parellada i es el campió del grup 11 de Quarta Catalana per la porta gran.

L’equip ha celebrat que és campió de lliga // Carlos Navarro — CF Vinyets Molí-Vell

El CF Vinyets Molí-Vell jugarà la pròxima temporada a Tercera Catalana. L’equip de Sant Boi de Llobregat va aconseguir l’ascens de categoria després d’imposar-se a l’Atlètic Prat Delta B, segon classificat, per 3-0 al Municipal La Parellada. És el campió del grup 11 de Quarta Catalana.

Els golejadors van ser Eduardo Caballero, amb un doblet, i Cristian San José. A la primera part, els jugadors locals havien encarrilat el triomf amb un 2-0 als minuts 27 i 44. A la represa, sentenciaven amb el 3-0 definitiu al 79 i deixaven sense opcions al conjunt visitant. Els de Manuel Díaz assolien l’ascens quan falten tres jornades per al final del campionat amb la victòria contra el seu màxim rival en la lluita pel títol.

En els 26 partits disputats fins ara el balanç és de 21 victòries, 3 empats i 2 derrotes amb 88 gols a favor i 43 en contra. Gran temporada de l’equip de Sant Boi, que torna a Tercera Catalana per la porta gran.

Recomanacions personalitzades