La Santboiana no pot amb el Gernika

El degà tenia opcions d’empatar fins al final però acabava perdent al País Basc (36-34).

Gernika 36 – 34 Santboiana // Cristina Mondéjar — UE Santboiana

La UE Santboiana va caure al camp del Gernika en la penúltima jornada de la lliga regular. Malgrat la derrota, l’equip de Lewis Williams sumava els dos bonus (ofensiu i defensiu). Es col·loca amb 59 punts a la classificació.

A la primera part, els locals s’avançaven al marcador a partir de dues marques. La Santboiana retallava les diferències gràcies a un assaig de Joan López transformat per Albert Millan (10-7). El conjunt basc ampliava el seu avantatge amb dos assajos (24-7) però el degà reaccionava abans del descans i reduïa les distàncies gràcies a una altra marca de Joan López transformada per Millan (24-14).

Els blaus entraven dins del partit als primers minuts del segon temps amb un assaig de Joan López (el tercer del seu compte particular) i un drop de Millan (24-22). El Gernika, però, tornava a eixamplar la distància amb dues marques, una transformada (36-22). El degà no es rendia i tenia opcions fins al final. Un assaig d’Afa Tauli transformat per Millan situaven el 36-29 al marcador. Fede González aconseguia l’assaig als últims instants però els visitants no van poder transformar-lo i acabaven perdent per 36-34 a terres basques. Tot i la derrota, els de Williams sumaven els dos bonus (ofensiu i defensiu).

La Santboiana rebrà l’Alcobendas el pròxim cap de setmana al Baldiri Aleu. Partit corresponent a l’última jornada de la lliga regular.

Recomanacions personalitzades