Doble derrota i doble victòria del CBS Sant Boi

L’equip sènior de softbol va perdre a casa contra el Dridma Rivas de Madrid i el de beisbol guanyava al camp del CB Viladecans a la Divisió d’Honor.

Mentre el softbol ha perdut, el beisbol ha guanyat // CBS Sant Boi

Derrota del sènior de softbol i victòria de l’equip de beisbol del CBS Sant Boi. Les jugadores de Xavi Civit van caure a casa contra el Dridma Rivas de Madrid en els dos partits i els de Candelario Díaz aconseguien dos triomfs al camp del CB Viladecans en aquesta jornada de la lliga nacional.

L’equip de softbol perdia el primer partit 0-6 i el segon per 2-6 contra el conjunt madrileny a casa. El de beisbol sumava dues victòries en el derbi del Baix Llobregat al camp del Viladecans. S’imposava 4-6 en el primer enfrontament i per un contundent 0-20 en el segon.

Recomanacions personalitzades