Derrota del Santboià contra el Santfeliuenc

L’equip vermell acumula tres jornades sense guanyar després de caure en el derbi del Baix Llobregat (2-1).

Santfeliuenc 2 – 1 Santboià // David Ferrer — FC Santboià

El FC Santboià va perdre en el derbi del Baix Llobregat al camp del Santfeliuenc (2-1) en la jornada 34 de Tercera Divisió. L’equip de “Piti” Belmonte es queda amb 46 punts a la part mitjana de la classificació.

El conjunt local es va avançar al marcador a la primera part després d’una errada de la defensa i Iván Fuentes que aprofitava Zárate. L’equip de Belmonte començava millor el segon temps i Revi tenia l’ocasió d’igualar el partit però Toni ho evitava amb una aturada. Romo ampliava l’avantatge del Santfeliuenc i complicava el partit als de Sant Boi. David Cárdenas marcava el 2-1 al minut 78 però no era suficient i els visitants es quedaven sense puntuar a Les Grases. El Santboià acumula tres jornades sense conèixer la victòria en les que ha sumat 1 punt de 9 possibles.

El pròxim rival serà la Pobla de Mafumet al Joan Baptista Milà el pròxim cap de setmana.

 

Fitxa tècnica

Santfeliuenc FC: Toni, Nacho Ruiz (Charly Ruiz), Durán, Murillo, Cuadras, Fuentes, Maldonado (Ion Vázquez), Recort, Josele, Romo i Zárate (Olmo).

FC Santboià: Iván Fuentes, Rubi (José González), David Cárdenas, Gerard Rovira, Guillem Castell (Carlos Martínez), Mario, Carlos Bellido, Gabi López, Revi, Iván Romano (Juanlu Estévez) i Oriol Molins.

Gols: 1-0, Zárate (min 12). 2-0, Romo (min 65). 2-1, David Cárdenas (min 78).

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez.

Estadi: Les Grases.

Recomanacions personalitzades