Anna Puig és campiona d’Europa de rugbi amb Espanya

La jugadora de la UE Santboiana va participar en la victòria de la selecció espanyola de Rugbi XV contra els Països Baixos (40-7) a la final de l’Europeu jugat a Bèlgica

Jugant amb la selecció espanyola, Anna Puig ha guanyat la Copa d’Europa // Diego Dolan — FER

Anna Puig, jugadora de la UE Santboiana, va guanyar el Campionat d’Europa de Rugbi XV de Bèlgica amb la selecció espanyola. L’esportista, debutant en un torneig absolut, era titular. L’equip que dirigeix José Antonio Barrio es va endur el seu sisè títol de la competició després de derrotar als Països Baixos a la final per 40-7. És el segon trofeu de forma consecutiva després del triomf a Madrid el 2016.

Espanya es col·locava amb 14-0 en els primers vint minuts gràcies a dues marques transformades. Les holandeses retallaven les diferències (14-7) però les “leonas” marxaven al descans amb més avantatge després d’un altre assaig (19-7). A la represa, el domini continuava i el marcador seguia augmentant fins a reflectir un 40-7 contundent amb el qual finalitzava el partit.

La selecció espanyola jugava les semifinals contra Alemanya. Les “leonas” s’imposaven amb claredat per 44-0 en un partit dominat durant els vuitanta minuts. Els Països Baixos també van resoldre el seu compromís davant de Bèlgica amb contundència (84-12).

Recomanacions personalitzades