Victòria de prestigi de la Santboiana contra el líder

L’equip que dirigeix Lewis Williams guanya al VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid (29-26) i acaba amb la seva imbatibilitat.

UE Santboiana 29 – 26 VRAC Quesos Entrepinares // Jordi Elias — UE Santboiana

La UE Santboiana va sumar un triomf de prestigi contra el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid per 29-26 en la jornada 18 de la Divisió d’Honor. Primera derrota de la temporada del conjunt castellà. L’equip de Lewis Williams suma un bonus ofensiu i es col·loca amb 51 punts a la taula classificatòria. Es manté en posicions de play-off abans de jugar el derbi contra el Barça a La Teixonera.

El degà començava per davant al marcador amb un assaig d’Héctor García en els primers minuts del partit (5-0). L’equip castellà remuntava a partir de dues marques, una transformada. La Santboiana empatava l’enfrontament abans del descans gràcies a un nou assaig d’Héctor García transformat per Albert Millan (12-12). Gran defensa dels locals que contrarestava el potent atac dels de Valladolid.

A la represa, els blaus es posaven per davant amb un cop de càstig de Millan (15-12). El VRAC va reaccionar i aconseguia dues marques transformades que complicaven el partit per als de Williams (15-26). Però la Santboiana, amb una bona actitud, va anar a per la victòria. Una marca d’Hugo Pichot transformada per Millan i un assaig de càstig als últims instants permetien als de Sant Boi aconseguir la remuntada i sumar un triomf de prestigi (29-26). Gran treball de tots els jugadors en defensa i en atac. El degà derrotava a un equip que no perdia des de feia més d’un any.

El pròxim partit de lliga de la Santboiana serà el derbi contra el FC Barcelona a La Teixonera. Es jugarà el cap de setmana del 24 i 25 de març. Els de Williams arriben per davant de l’equip blaugrana a la classificació. El degà és sisè i el Barça setè amb 40 punts.

Recomanacions personalitzades