Segona victòria fora de casa del Santboià

L’equip que entrena “Piti” Belmonte sumava els tres punts en el derbi del Baix Llobregat al camp del Gavà (2-4) i tornava a guanyar a domicili

Gavà 2 – Santboià 4 // David Ferrer — FC Santboià

Segon triomf a domicili de la temporada del FC Santboià. Els de “Piti” Belmonte es van imposar al Gavà (2-4) a La Bòbila en la jornada 27 de Tercera Divisió i tornaven a sumar els tres punts fora de casa. L’equip de Sant Boi es col·loca amb 35 punts a la taula classificatòria.

El partit començava amb una ocasió per al Santboià. Pol Busquets desviava a còrner un xut de Pedro. Els visitants s’avançaven després d’un penal transformat per Pedro als deu minuts de partit. Després del 0-1, el Gavà s’aproximava a l’àrea vermella per buscar l’empat. Els de Belmonte van marcar el 0-2 quan Oriol Molins aprofitava una errada del porter local al minut 20. Rodergas reduïa les diferències per a l’equip blaugrana amb un gran xut per l’escaire però, ràpidament, arribava el tercer gol dels de Sant Boi després que Pedro batés a Busquets per segona vegada. Revi tenia l’oportunitat de fer el quart amb una rematada de cap però perdonava. Al descans, s’arribava amb 1-3 al marcador.

A la represa, Jonathan Collado enviava un xut al pal. Eric Pujol retallava les distàncies amb una rematada de cap. Sis minuts després, Molins culminava un contraatac per marcar el quart gol visitant i el segon del seu compte particular. El Gavà va acabar amb nou jugadors per les expulsions d’Adrián i Kishimoto. Els dos equips van tenir ocasions però el resultat no es va moure. Victòria final dels de Belmonte a La Bòbila per 2-4. Segon triomf fora de casa de la temporada per al conjunt de Sant Boi.

El Santboià rebrà l’Europa al Joan Baptista Milà en la jornada 28 del campionat de lliga.

Fitxa tècnica

CF Gavà: Pol Busquets, Adrián, Eric Pujol, Joshua, Pol Ros, Marc Rodergas, David García, Kishimoto, Sani (Dani Muela), Carricondo i Júnior (Kyeremeh).

FC Santboià: Iván Fuentes, Iván Romano, Mario, Gerard Rovira, Guillem Castell, Carlos Martínez (Santi), Jonathan Collado, Carles González (David Cárdenas), Revi (José González), Pedro Bravo i Oriol Molins.

Gols: 0-1, Pedro Bravo, de penal (min 10). 0-2, Oriol Molins (min 20). 1-2, Rodergas (min 33). 1-3, Pedro Bravo (min 34). 2-3, Eric Pujol (min 56). 2-4, Oriol Molins (min 62).

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vílchez.

Estadi: La Bòbila.

Recomanacions personalitzades