La Santboiana perd clarament a Madrid

El degà va caure contra el Complutense Cisneros de forma contundent (45-14) i es quedava sense puntuar

Complutense Cisneros 45-14 Santboiana // Complutense Cisneros

Derrota de la UE Santboiana a Madrid en la jornada 17 de la Divisió d’Honor. L’equip que entrena Lewis Williams va caure amb contundència al camp del Complutense Cisneros per 45-14 en un partit en què va anar a remolc. Amb aquest mal resultat, el degà perd una posició a la classificació i es col·loca sisè.  

El primer temps començava amb el domini de l’equip local. Els madrilenys es posaven 7-0 en els primers minuts gràcies a un assaig transformat. El Cisneros ampliava l’avantatge a partir d’un cop de càstig (10-0). La Santboiana retallava les distàncies amb un assaig de Javi Orbaneja i la transformació d’Albert Millan (10-7). A pocs minuts del descans, arribava una altra marca transformada dels universitaris (17-7).

La segona part no va començar bé per als interessos del degà perquè el Cisneros augmentava el marcador a partir d’un assaig transformat (24-7). El partit es complicava més per als visitants amb una nova marca transformada dels madrilenys (31-7). La Santboiana retallava les distàncies al minut 68 gràcies a un assaig de Nico Francisquelo i la transformació de Millan (31-14). Els locals incrementaven el seu avantatge en els últims instants del partit amb dues marques transformades per col·locar un clar 45-14 al marcador. Els de Williams es quedaven sense puntuar a Madrid. Mala ratxa fora de casa de l’equip santboià. Només ha aconseguit dos triomfs, als camps de l’Hernani i el Getxo.

El pròxim partit de la Santboiana serà contra el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades