210 santboians participaran en un pla personalitzat per trobar feina

El programa UBICAT proporcionarà plans personalitzats de recerca de feina i millora de les competències personals. Per formar-ne part, cal adreçar-se al Club de Feina de l’Ajuntament. 

Ciutadans esperant torn a les oficines de treball de Catalunya // Arxiu

Al llarg de tot l’any 2018, 210 persones de Sant Boi de Llobregat podran participar en el nou programa d’acompanyament a la inserció laboral UBICAT. Inclourà «sessions individuals que garanteixin el disseny d’un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències», afirma l’Ajuntament en un comunicat.

A més, es faran sessions en grup que «conviden a compartir experiències, eines i recursos» amb els altres participants. També s’intercanviarà informació per «conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals».

Inclourà capsules sobre Màrqueting personal i habilitats socials, Currículum i marca personal, Canals de recerca de feina innovadors, Recursos per afrontar un procés de selecció per competències i Capacitació digital.

El programa està adreçat a persones residents a Sant Boi que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació i millora de feina a l’Oficina de Treball, i està organitzat per l’Ajuntament amb finançament dels serveis públics d’ocupació català i espanyol. Cal inscriure’s al Club de Feina del Departament de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Boi, situat a la Masia Torre Figueres. 45 persones ja ho han fet des del 22 de gener, de les quals 40 han estat acceptades.

Recomanacions personalitzades