Triomf solvent de la UE Santboiana

El degà es va imposar amb contundència contra el Getxo Artea (59-33) en un partit dominat de principi a final.

Santboiana 59-33 Getxo Artea // Cristina Mondéjar — UE Santboiana

Superioritat blava. La UE Santboiana va guanyar amb claredat davant del Getxo Artea per 59-33 en la jornada 16 de la Divisió d’Honor. L’equip de Lewis Williams sumava el bonus ofensiu gràcies a un gran desplegament en atac. Va realitzar nou marques. Amb aquesta victòria, segueix en la cinquena posició de la classificació amb 46 punts.  

El degà arribava al partit després de perdre a les semifinals de la Copa del Rei contra el Quesos Entrepinares a Valladolid. Rebia l’últim classificat al Baldiri Aleu. Els de Sant Boi van sortir amb molta intensitat i s’avançaven en els primers minuts amb una marca de Jeremy Bergue transformada per Albert Millan (7-0). La Santboiana tornava a assajar mitjançant Nil Baró uns instants després i Millan realitzava la transformació (14-0). Els de Williams no van baixar el ritme. Una altra marca de Bergue i un assig de Martí Vicente ampliaven el marcador. Millan feia les transformacions. A la mitja hora de partit, els blaus dominaven per 28-0. El conjunt basc retallava diferències però els catalans finalitzaven la primera part amb un assaig d’Àlex Palomo. Al descans, es va arribar amb 33-5 per als locals.

A la represa, el degà augmentava l’avantatge amb dues marques de Baró i Javier Orbaneja transformades per Millan (47-5). El Getxo reduïa les diferències però la Santboiana, gràcies a un assaig de Rubén Sanz transformat per Millan, destrossava al seu rival (54-12). Els visitants, a partir de tres marques, retallaven les distàncies fins al 54-33. Al final, l’equip de Williams va tancar el triomf amb un últim assaig de Millan i situava el definitiu 59-33 a l’electrònic. Victòria contundent dels de Sant Boi contra un rival molt fluix. Gran joc desplegat per tots els jugadors.

La Santboiana es desplaçarà fins a Madrid per jugar contra el Complutense Cisneros en la pròxima jornada. Serà el cap de setmana del 24 i 25 de febrer.  

Recomanacions personalitzades