El FC Santboià acaba l’any amb victòria

L’equip de “Piti” Belmonte guanya el Granollers per 1-0 a casa i segueix amb la bona ratxa de partits sense perdre.

Santboià 1-0 Granollers // David Ferrer –FC Santboià

Bones sensacions del Futbol Club Santboià en el tancament del 2017. Els de “Piti” Belmonte derrotaven el Granollers (1-0) en l’últim partit de la primera volta de Tercera Divisió corresponent a la jornada 19. L’equip vermell es consolida a la zona mitjana de la classificació amb 26 punts i s’allunya del descens.

El Santboià rebia el Granollers, equip amb nou entrenador. Oriol Molins tenia l’oportunitat d’inaugurar el marcador al minut 18 del primer temps però el seu xut s’estavellava al travesser. Al descans, s’arribava amb empat a 0.

A la segona part, els locals van poder avançar-se als deu minuts però Jonathan Collado fallava davant de Colchero. Oriol Molins donava la victòria als de Belmonte després d’aprofitar un embolic dins de l’àrea vallesana. El resultat es mantenia fins al final i els tres punts es quedaven al Joan Baptista Milà amb un Santboià que va ser superior al Granollers.

L’última derrota va ser al camp de L’Hospitalet (1-0) a la jornada 11. Els de Sant Boi acumulen vuit partits sense perdre, amb quatre victòries i quatre empats. I només han encaixat un gol, contra l’Ascó. Dades que reflecteixen la solidesa defensiva dels vermells. Acaba el 2017 sent l’equip menys golejat de la categoria.  

Després de les vacances de Nadal, el Santboià començarà la segona volta de la lliga a casa contra el Sant Andreu, tercer classificat. Serà el cap de setmana del 6 i 7 de gener. Primer partit del 2018.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, David Cárdenas, Guillem Castell, Carlos Martínez, Iván Romano (John Neeskens), Gabi López (Pedro Bravo), Juanlu Estévez, Jonathan Collado i Oriol Molins (Carles González).

EC Granollers: Víctor Colchero, Aimar Moratalla, Manu Moreno (Marc García), Fran Fuentes, Eloi Zamorano, Edu Domingo (Héctor Páez; Álex Muñoz), Joel Brey, Ricky Alcántara, Javi Sánchez, Aleix Arenas i Felipe Sá.

Gols: 1-0, Oriol Molins (min 67).

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades