La UE Santboiana cau per la mínima contra l’Independiente

Els de Lewis Williams finalitzen el 2017 amb una derrota a Santander per un ajustat 32-31 a la primera jornada de la segona volta del campionat de lliga.

Imatge de la primera volta al Baldiri Aleu // Arxiu — Jordi Elias/UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana no va poder acabar l’any amb victòria. El degà va perdre al camp del Senor Independiente de Santander (32-31) en un partit igualat. Malgrat la derrota a San Román, suma el bonus ofensiu i el defensiu. Es manté a la cinquena posició de la taula classificatòria amb 35 punts.

El partit començava molt bé per als interessos dels de Sant Boi amb dues marques de Rubén Sanz i Paolo Ragazzi transformades per Albert Millan (0-14). Els locals retallaven les distàncies (7-14) però Afa Tauli tornava a ampliar les diferències gràcies a un altre assaig, convertit per Millan (7-21). L’equip de Santander reduïa el seu desavantatge (14-21). El degà marxava al descans amb deu punts de marge amb un cop de càstig de Millan (14-24). Gran primera part dels jugadors de la Santboiana.  

A la represa, l’Independiente va aprofitar els errors dels visitants i capgirava el marcador. A partir de dos cops de càstig i un assaig transformat aconseguia la remuntada (27-24). Pocs minuts després, el conjunt càntabre ampliava l’avantatge amb una altra marca (32-24). Un assaig de Sanz convertit per Millan posava emoció als instants finals (32-31) però els de Williams es quedaven sense temps per intentar aixecar el partit. Segona derrota consecutiva.

El degà tanca un gran 2017 amb el títol de la Copa del Rei aconseguit a Valladolid. També va arribar a les semifinals de la lliga.

La Santboiana començarà el 2018 al Baldiri Aleu contra el SilverStorm El Salvador, segon classificat, en el partit de la jornada 13 del campionat. Els de Williams buscaran iniciar el nou any amb una victòria contra el conjunt castellà davant de la seva afició.

Recomanacions personalitzades