El FC Santboià puntua al camp del segon classificat

L’equip de Sant Boi va empatar contra l’Ascó (1-1) amb un gol d’Oriol Molins i segueix amb la ratxa d’imbatibilitat de les últimes jornades.

Moment del partit // David Ferrer

El Futbol Club Santboià continua amb la bona dinàmica dels últims partits. Aquest dissabte sumava un punt al camp de l’Ascó, segon classificat, en el matx avançat de la jornada 18 de Tercera Divisió. Els de “Piti” Belmonte van tornar a competir a un gran nivell col·lectivament. Es col·loquen amb 23 punts i es mantenen a la zona mitjana de la classificació.

A la primera part, Cheikh avançava l’equip de Santi Castillejo i Oriol Molins va marcar el gol de l’empat dels de Sant Boi en els últims instants de la primera part. Al descans, s’arribava amb 1-1, resultat que es mantindria fins al final del partit.

A la represa, es va mantenir la igualtat sobre el terreny de joc i el marcador no es va moure. En les dues últimes jornades, el Santboià ha puntuat contra el líder, l’Espanyol B, i amb el segon, l’Ascó.

El FC Santboià rebrà el Granollers al Joan Baptista Milà en el partit de la jornada 19, última de la primera volta del campionat. Els jugadors de Belmonte buscaran acabar el 2017 amb una victòria davant de la seva afició. Serà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

Fitxa tècnica

FC Ascó: Sergio López, Pato, Dani Argilaga, Enric Socías, Josep Ramon, Víctor Bertomeu (Héctor García), Artur, Sergi Moreno, Peke (Roca), Sergi Masqué (Osado) i Cheikh
FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz (Iván Romano), David Cárdenas, Mario, Guillem Castell, Carlos Martínez (Aitor Bilbao), John Neeskens, Gabi López, Juanlu Estévez, Jonathan Collado (Pedro Bravo) i Oriol Molins.

Gols: 1-0, Cheikh (min 9). 1-1, Oriol Molins (min 45).
Àrbitre: Brian Díaz Díaz.
Estadi: Municipal d’Ascó.

Recomanacions personalitzades