La UE Santboiana s’imposa amb claredat al Gernika

L’equip que dirigeix Lewis Williams era superior al rival durant tot el partit i sumava la tercera victòria consecutiva a la lliga (42-20)

Moment del partit // Cristina Mondéjar

La Unió Esportiva Santboiana va derrotar el Bizkaia Gernika amb claredat en el partit de la jornada 10 de la Divisió d’Honor disputat al Baldiri Aleu (42-20). El degà va ser molt superior al conjunt basc en totes les facetes del joc i sumava un altre bonus ofensiu. L’equip que entrena Lewis Williams es situa amb 33 punts i es manté a la cinquena posició de la taula classificatòria.

La primera meitat era dominada per la Santboiana i en els primers deu minuts es posava per davant gràcies a un assaig de Rubén Sanz transformat per Ethan Woodmass (7-0). El degà va realitzar una gran defensa i impedia que els jugadors de l’equip basc entressin a la zona de marca. Dos assajos més de Fede González i Héctor García més un cop de càstig de Nil Baró ampliaven l’avantatge de l’equip de Williams. Els visitants només puntuaven a partir de dos cops de càstig. Els locals es mostraven superiors. Al descans, 20-6 a favor dels de Sant Boi.

A la represa, el domini de la Santboiana continuava i un cop de càstig de Nil Baró situava el 23-6 a l’electrònic. El Gernika retallava les diferències (23-13) però un assaig d’Albert Millan transformat per ell mateix tornaven a ampliar el marcador per al degà (30-13). Dues marques més, de Tauli i Orbaneja, posaven el 42-13. El conjunt basc maquillava el resultat amb un assaig transformat. Victòria clara dels locals en un partit dominat de principi a fi (42-20).

La Santboiana jugarà al camp de l’Alcobendas, quart classificat, el pròxim cap de setmana. Partit corresponent a la jornada 11, l’última de la primera volta de la lliga.

Rodney Iona, nou jugador de la Unió Esportiva Santboiana

El club ha anunciat la incorporació de l’obertura australià d’origen samoà. El jugador procedeix del Béziers francès. S’uneix als fitxatges de Sam Thomas i Harry Fitzsimons.

Recomanacions personalitzades