El FC Santboià planta cara a l’Espanyol B

L’equip que entrena “Piti” Belmonte va mantenir la porteria a zero contra el líder amb un gran treball defensiu i va tenir ocasions de gol per endur-se la victòria (0-0).

FC Santboià 0 - 0 Espanyol B // David Ferrer -- FC Santboià

FC Santboià 0 – 0 Espanyol B // David Ferrer — FC Santboià

El Futbol Club Santboià va empatar (0-0) contra l’Espanyol B, líder del Grup V de Tercera Divisió, i allarga la seva ratxa d’imbatibilitat. Era el partit corresponent a la jornada 17 del campionat. Ja són sis jornades sense encaixar cap gol a la lliga. L’equip de “Piti” Belmonte tornava a mostrar una gran solidesa defensiva contra el filial blanc-i-blau. Els de Sant Boi es col·loquen amb 22 punts i es mantenen a la zona mitjana de la classificació.

L’equip blanc-i-blau tenia la possessió de la pilota però els locals, amb un gran treball defensiu, no van permetre que els de David Gallego desenvolupessin el seu joc. Álex López, amb un llançament de falta directa, tenia l’única oportunitat dels visitants. Els del Baix Llobregat van disposar d’ocasions per marcar. La més clara era per a John Neeskens amb una rematada per sobre del travesser davant del porter. Les altres dues eren de Juanlu Estévez i Oriol Molins. Al descans, es va arribar amb empat a 0, resultat que es mantindria fins al final.

A la segona part, Cárdenas va poder avançar els de Sant Boi però Edu Frías rebutjava la seva rematada. Gabi López i Juanlu també tenien les seves oportunitats. El filial perico reaccionava i Rafa Leva intervenia per aturar un xut de Pedrosa. Els de Belmonte plantaven cara i podien guanyar els tres punts. Al final, repartiment de punts. El Santboià és el tercer equip de la lliga que puntua contra l’Espanyol B. Els altres dos són Castelldefels i Terrassa. També és el menys golejat del grup, juntament amb Sant Andreu i Pobla de Mafumet (11 gols en contra).

El FC Santboià visitarà el camp de l’Ascó, segon classificat, el pròxim cap de setmana. Serà la jornada 18. L’equip vermell buscarà allargar la bona ratxa de resultats de les últimes jornades a l’estadi del conjunt tarragoní.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz (Joel García), Guillem Castell, David Cárdenas, John Neeskens (Aitor Bilbao), Carlos Martínez, Iván Romano, Gabi López, Juanlu Estévez (Pedro Bravo), Jonathan Collado i Oriol Molins.
RCD Espanyol B: Edu Frías, Víctor Gómez, Pedrosa (Iago Indias), Salto, Lluís López, Pol Lozano, Pipa (Doncel), Álex López, Max Marcet (Bermejo), Puado i Moha.
Àrbitre: Rubén Mancera Antón.
Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 800 persones.

Recomanacions personalitzades