Un gran Santboià guanya el Castelldefels

L’equip de Sant Boi es va desfer del seu rival en un bon partit (1-0).

Santboià 1-0 Castelldefels // David Ferrer

Victòria important del FC Santboià. L’equip vermell va derrotar el Castelldefels, rival directe, (1-0) gràcies a un gol de Guillem Castell. Era la jornada 14 de Tercera Divisió. Els de “Piti” Belmonte es col·loquen amb 17 punts a la classificació.

A la primera part, el Santboià era molt superior al rival i va tenir la iniciativa. L’equip que entrena Belmonte ho provava de totes les maneres per avançar-se en el marcador. Carles González, Oriol Molins o Iván Romano ho intentaven. A la mitja hora de partit, els locals plasmaven el seu domini en el joc i van marcar mitjançant Guillem Castell amb una rematada de cap a la sortida d’un còrner. Després del gol, els de Sant Boi intentaven ampliar l’avantatge amb més arribades a la porteria de Manu. Els de Miki Carrillo eren inferiors. Al descans, s’arribava amb victòria vermella.

El segon temps seguia amb domini del Santboià, que buscava el 2-0. Molins, Jonathan Collado i Rubén Cruz ho intentaven. Aumatell va tenir l’ocasió més clara del Castelldefels amb una rematada que aturava Rafa Leva. Als últims instants, els locals van poder sentenciar el partit amb el segon gol però no van estar encertats. Juanlu Estévez, Romano, Collado i Pedro Bravo van tenir oportunitats per ampliar el marcador. Finalment, els punts es quedaven al Joan Baptista Milà després d’un gran partit (1-0).

El FC Santboià jugarà un altre cop al seu estadi a la jornada 15. Rebrà el Santfeliuenc FC. Un altre derbi del Baix Llobregat.

 

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, David Cárdenas, Mario, Guillem Castell, Carles González (Gerard Rovira), Aitor Bilbao (Pedro Bravo), Gabi López, Oriol Molins (Juanlu Estévez), Jonathan Collado i Iván Romano.

UE Castelldefels: Manu Martín, Bermúdez, Joel Coch, Juanito, Kilian, Joan Inés (Enric Vega), Joel Lasso, Kevin (Santi Triguero), Óscar Uroz (Pedro Bilbao), Gibert i Aumatell.

Gols: 1-0, Guillem Castell (min 30).

Àrbitre: Jonathan Miguel Teruel.

Estadi: Joan Baptista Milà. 600 persones.  

Recomanacions personalitzades