Derrota de la UE Santboiana a Valladolid

L’equip de Lewis Williams cau contra el Quesos Entrepinares abans del derbi contra el FC Barcelona (49-32).

VRAC Quesos Entrepinares // Juan Carlos Rodríguez

VRAC Quesos Entrepinares // Juan Carlos Rodríguez

La Unió Esportiva Santboiana va perdre en la visita al Pepe Rojo contra el VRAC Quesos Entrepinares (49-32) a la setena jornada de la Divisió d’Honor. Tot i la derrota, el degà suma un bonus ofensiu. Està a la setena posició de la classificació amb 19 punts.  

El partit va començar amb domini visitant i Albert Millan va col·locar l’equip de Williams amb avantatge amb un cop de càstig (0-3). L’equip de Valladolid va reaccionar i en pocs minuts va agafar avantatge a partir de dues marques i dues transformacions (14-3). A l’equador de la primera part, els locals ampliaven la diferència (19-3). El degà retallava les distàncies (19-10) però el Quesos Entrepinares sumava tres punts més a partir d’un cop de càstig. Al descans, s’arribava amb el resultat de 22 a 10.

Al principi del segon temps, el conjunt castellà agafava més avantatge (30-10) i el partit es complicava per als interessos de la Santboiana. Paolo Ragazzi, amb un assaig, reduïa el desavantatge (30-15). El degà ho seguia intentant i Àlex Palomo i Millan situaven els de Williams dins del partit (30-22). Els locals ampliaven el resultat (37-22). Afa Tauli igualava el marcador (37-27) però els de Valladolid acceleraven i sentenciaven el partit. Al final, victòria del VRAC (49-32). La qualitat dels locals va ser clau.

El derbi contra el Barça

La UE Santboiana rebrà el FC Barcelona al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana. Serà el partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga. L’equip blaugrana arriba per davant a la taula classificatòria ja que és sisè amb 20 punts, un més que els de Sant Boi. Tanca la zona de play-off.

Recomanacions personalitzades