Victòria contundent de la UE Santboiana contra el Getxo

El degà es va imposar amb claredat (3-39) al camp del Getxo (País Basc) i va sumar el segon triomf de la temporada a la lliga.

Getxo 3-39 Santboiana // Imanol Lavado

Getxo 3-39 Santboiana // Imanol Lavado

La Unió Esportiva Santboiana visitava el camp de Fadura per jugar contra el Getxo a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de rugbi després de caure a la Supercopa contra el Valladolid Quesos Entrepinares. L’equip de Lewis Williams va aconseguir la segona victòria de la temporada després de superar clarament el conjunt basc (3-39) en un partit dominat des del xiulet inicial pels de Sant Boi. El degà suma el bonus ofensiu i es col·loca a la sisena posició de la classificació amb 13 punts.

El partit començava amb domini dels visitants i als cinc minuts Afa Tauli aconseguia un assaig (0-5). Pocs minuts després, Albert Millán, amb un cop de càstig, ampliava l’avantatge de l’equip de Williams (0-8). Els locals van reduir les diferències (3-8) però Harry Fitzsimons va realitzar una altra marca que col·locava els catalans amb deu punts de distància (3-13). La Santboiana va seguir apretant i dos assajos, de Millán i Martí Vicente, més una transformació van permetre que el degà arribés al descans amb un resultat còmode (3-25).

A la segona meitat, va continuar el domini dels catalans i arribava un nou assaig, de Nicolás Francisquelo, i la transformació de Millán (3-32).Els de Williams no es conformaven i Paolo Ragazzi sumava una nova marca (3-37). Millán va aconseguir la transformació (3-39). El Getxo es mostrava inferior davant d’una Santboiana que tenia el control de totes les facetes del joc. El marcador ja no es va moure en els minuts restants de partit. Segona victòria de la temporada.

El degà del rugbi espanyol és el primer equip classificat per a les semifinals de la Copa del Rei. Defensarà el títol.

La Santboiana jugarà contra el Complutense Cisneros a la pròxima jornada al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades