El FC Santboià cau a l’Hospitalet

L’equip de Sant Boi va merèixer més però un penal transformat per Manzi va ser decisiu

CE L’Hospitalet 1-0 FC Santboià // David Ferrer

El Futbol Club Santboià va perdre contra el Centre d’Esports L’Hospitalet (1-0) a la jornada 11 de Tercera Divisió. L’equip de “Piti” Belmonte va tenir oportunitats per empatar a la segona part però no va estar encertat de cara a porteria. Es manté amb 10 punts a la classificació.

La primera part va començar amb domini del conjunt local i es va avançar amb un gol de Manzi, de penal, al minut 17. Els de Xavi Molist es col·locaven per davant en el marcador. El conjunt riberenc es mostrava segur en defensa i perillós en atac a partir dels contraatacs. Al descans, s’arribava amb avantatge local.

A la segona meitat, el Santboià es mostrava superior i va disposar d’ocasions clares per fer l’empat. Al minut 63, Aliaga evitava el gol visitant amb una doble aturada. I al temps de descompte, John Neeskens va tenir l’oportunitat d’igualar el partit. El porter de l’Hospitalet rebutjava amb una gran aturada el seu xut des de la frontal de l’àrea que anava a l’escaire. L’equip de Belmonte mereixia un resultat millor però va fallar en els metres finals.

La pròxima jornada l’estadi Joan Baptista Milà tindrà la visita del Reus Deportiu B, equip amb el qual va coincidir la temporada passada a Primera Catalana.

 

Fitxa tècnica

CE L’Hospitalet: Adrià Aliaga, Ñoño, Óscar Sierra, Savall, David García, Agi, Losada, Cristian Gómez, Canario (Velillas), Kilian Villaverde (Óscar García) i Manzi (Ripoll).

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira (Jonathan Collado), David Cárdenas, Carles González, Mario, John Neeskens, Gabi López (Oriol Molins), Juanlu Estévez, Pedro Bravo (José González) i Iván Romano.

Gols: 1-0, Manzi (min 17).

Àrbitre: Oriol Jarit Mesa.

Estadi: Municipal de L’Hospitalet de Llobregat. 300 persones.

Recomanacions personalitzades