Empat sense gols entre Santboià i Prat

L’equip de “Piti” Belmonte va tenir l’oportunitat de guanyar el partit al temps afegit però va estavellar la pilota al pal.

Imatge del partit // David Ferrer – Santboià

El Futbol Club Santboià va empatar a 0 contra l’Associació Esportiva Prat al Joan Baptista Milà a la desena jornada de lliga. Va ser un partit molt igualat amb poques aproximacions. Els de Pere “Piti” Belmonte segueixen amb la bona dinàmica dels últims partits i es col·loquen amb deu punts a la classificació.

La primera part va ser molt igualada amb un Santboià que tenia el domini del partit però sense crear ocasions clares. Els locals ho van provar amb xuts des de fora de l’àrea de Juanlu i Neeskens. Poques arribades dels dos equips. El Prat va fer un canvi obligat per la lesió de Pau Senent. El seu substitut va ser Javi Lara. Al descans, es va arribar amb el 0-0 final.

A la segona part, l’equip de Pedro Dólera va sortir millor i Rafa Leva va intervenir per rebutjar un tir de Garzón. Els visitants tenien més presència en camp contrari amb la possessió. Poc a poc, el Santboià es va apropar a l’àrea de Sergio i Cárdenas va tenir una ocasió amb una rematada de cap que va aturar el porter. Hi va haver més aproximacions que a la primera meitat però cap clara. Els de Sant Boi van poder guanyar el partit al temps de descompte. Gabi va servir una falta lateral i, després de diversos rebots dins de l’àrea, la pilota es va estavellar al pal. Lario va tenir l’última ocasió pel Prat. Repartiment de punts.

La pròxima jornada es jugarà un altre derbi. El Santboià visitarà la Feixa Llarga per jugar contra el Centre d’Esports L’Hospitalet, un altre equip recent descendit de Segona Divisió B.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, David Cárdenas, Carles González (Oriol Molins), Carlos Martínez, John Neeskens (Mario), Gabi López, Juanlu Estévez (José González), Pedro Bravo i Iván Romano.

AE Prat: Sergio Fernández, Aitor Lario, Fede Bessone, Putxi, Rosillo, Alberto Padilla, Carlos Cano (Larrosa), Diego Garzón, Uri Escabrós, Jordi Cano (Poves) i Pau Senent (Javi Lara).   

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno Villaécija.

Estadi: Joan Baptista Milà. 400 espectadors.

Recomanacions personalitzades