La Mostra de Jazz serà un homenatge al saxo i la veu

El festival dedicat al jazz tindrà dos protagonistes principals: el saxo i la veu. També s’amplia l’oferta d’espectacles musicals i d’activitats paral·leles. 

La XXVI Mostra de Jazz de Sant Boi de Llobregat, que es realitza del 20 d’octubre al 24 de novembre, tindrà dos grans protagonistes: el saxo i la veu.

El saxo tenor de Harry Allen serà el convidat internacional d’enguany i actuarà el 10 de novembre al Casal de Camps Blancs. El certamen tornarà a tenir la veu de Charmin Michelle el 17 de novembre a Cal Ninyo. Estarà acompanyada del saxofonista de Sant Boi Toni Solà.

Hi haurà sis concerts als casals dels barris i, a més, dos espectacles musicals. ‘There was a fiesta! at Cornegie Hall’ el dia 12 de novembre a Can Massallera i ‘Històries del Jazz’ el 26 al Casal de Casablanca.

D’altra banda, també es faran activitats amb la intenció d’arribar a un públic familiar com per exemple el cercavila dixieland amb Gumbo Jass Band, al mercat de la Muntanyeta i Ciutat Cooperativa, que es va fer de forma anterior a la Mostra el passat dia 14.

El pròxim 2 de novembre el Mercat de la Torre de la Vila acollirà un altre cercavila i, el 21 d’octubre, s’ha organitzat un concert de bossa-jazz a la plaça del Mercat Vell a càrrec d’Spai Carioca.

Recomanacions personalitzades