La UE Santboiana perd la Supercopa de rugbi

El degà va realitzar una bona primera part però el Quesos Entrepinares es va mostrar molt superior a la segona meitat i va guanyar el títol.

Imatge del partit // Juan Carlos Rodríguez

La Unió Esportiva Santboiana va caure a la Supercopa 2017 contra el VRAC Quesos Entrepinares, actual campió de lliga, per 46-23 al Pepe Rojo de Valladolid. L’equip que dirigeix Lewis Williams afrontava el partit amb l’objectiu de repetir l’actuació de la passada final de Copa però no va ser possible aixecar el títol.

La final va començar bé pels de Sant Boi ja que dos cops de càstig d’Albert Millan van col·locar els catalans 0-6 als primers deu minuts. Bona sortida de la Santboiana. Però els castellans van entrar al partit i es van posar per davant (10-6). El degà va capgirar el resultat gràcies a un assaig de Paolo Ragazzi i la transformació de Millan (10-13). L’equip de Diego Merino va apretar i va remuntar amb un cop de càstig, un assaig i la transformació (20-13). Al descans, es va arribar amb aquest marcador. Partit igualat i amb alternatives. Els de Williams plantaven cara al rival.

A la segona part, el partit va canviar completament. El conjunt castellà va sortir més fort i va ampliar el seu avantatge (27-13). L’equip de Williams no es va rendir i va retallar les diferències amb un cop de càstig de Millan (27-16). Els de Sant Boi seguien amb opcions de guanyar el títol. Però, a partir d’aquest moment, l’Entrepinares va imposar la seva superioritat i va aprofitar el desgast físic dels visitants per agafar un avantatge definitiu al marcador (46-16). La Santboiana va maquillar el resultat a partir d’un assaig de Rubén Sanz i la posterior transformació de Woodmass abans del final (46-23).

El degà segueix sense guanyar la Supercopa. El VRAC Quesos Entrepinares suma el seu setè títol, sisè consecutiu. Gran dominador d’aquesta competició.

El pròxim cap de setmana torna la Divisió d’Honor. La UE Santboiana jugarà al camp del Getxo a la cinquena jornada del campionat. Els de Sant Boi buscaran la segona victòria.

 

 

Recomanacions personalitzades