Nou persones dels plans d’ocupació vetllaran per l’espai públic

L’Ajuntament de Sant Boi crea un equip de nou persones mitjançant els plans d’ocupació que repararan desperfectes en carrers i places dels diferents barris de la ciutat.

Imatge del nou equip de manteniment // Ajuntament de Sant Boi

Nou persones s’han incorporat a l’equip de manteniment de l’espai públic de Sant Boi de Llobregat. Són majors de 45 anys en situació d’atur de llarga duració o en risc d’exclusió social contractats per l’Ajuntament durant any mitjançant els plans d’ocupació organitzats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. El projecte té un pressupost total de 230.000 euros.

La seva funció només serà una: «El manteniment de les vies públiques i el mobiliari urbà» als barris de Sant Boi, segons informa el consistori a través d’un comunicat. Es tracta d’un equip d’«acció immediata» que atendrà les «demandes realitzades per la ciutadania a través de diferents canals».

Recomanacions personalitzades