Primera victòria de la UE Santboiana a la lliga

El degà va sumar la primera victòria del curs contra l’Ordizia després de remuntar a la segona part el marcador advers amb el qual es va arribar al descans.

Imatge del partit // Jordi Elias — UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana va aconseguir el primer triomf de la temporada després de derrotar l’Ordizia per 29-22 al Baldiri Aleu a la quarta jornada de la Divisió d’Honor. L’equip que dirigeix Lewis Williams va capgirar el partit a la segona part. Els de Sant Boi es col·loquen a la setena posició de la classificació amb 8 punts després de sumar un bonus ofensiu.

El degà afrontava el partit amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada després de caure contra l’Independiente, El Salvador i La Vila. L’inici va ser igualat. El marcador no es va moure fins al minut 18 quan els locals es van avançar amb un assaig realitzat per Ethan Woodmass i la transformació d’Albert Millan (7-0). Els visitants van retallar distàncies amb una marca (7-5). Pocs minuts després, l’Ordizia va agafar un màxim avantatge de 8 punts (7-15). La Santboiana va reaccionar i l’equip de Williams es va apropar amb un cop de càstig de Millan. Al descans, es va arribar amb victòria basca 10-15.

Els de Sant Boi van començar forts la segona meitat i es van tornar a avançar amb un assaig de Martí Vicente i la transformació posterior de Millan (17-15). Els locals van seguir apretant i van ampliar l’avantatge amb una altra marca (22-15). La Santboiana es mostrava superior al rival i fruit del domini va arribar un altre assaig i la transformació de Millan que col·locaven un clar 29-15 al marcador. Paolo Ragazzi i Quim Delgà van der decisius. L’Ordizia va retallar les distàncies (29-22) però la victòria es va quedar a casa. El degà va donar una alegria a l’afició.

El pròxim diumenge, 15 d’octubre, es jugarà la Supercopa 2017 entre la UE Santboiana i el VRAC Quesos Entrepinares al Pepe Rojo de Valladolid a les 12.30 hores. Els de Williams buscaran guanyar el primer títol de la temporada.

 

Recomanacions personalitzades