El Santboià suma un punt al Nou Sardenya

Un golàs de John Neeskens va servir per aconseguir un empat al camp de l’Europa. 

Celebració del gol // David Ferrer — FC Santboià

El Futbol Club Santboià va empatar en la seva visita al Nou Sardenya contra el Club Esportiu Europa (1-1) a la novena jornada de Tercera Divisió. L’equip que entrena “Piti” Belmonte va acumular el tercer partit consecutiu sense perdre. Els de Sant Boi se situen amb 9 punts a la taula classificatòria.

Els visitants arribaven al Nou Sardenya després de les bones sensacions de la victòria contra el Gavà. L’Europa va sortir fort i va tenir diverses ocasions, que no va concretar. Al minut 31, va arribar el gol que avançava els de Belmonte. John Neeskens va marcar un golàs amb un xut des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria de Fer. Pocs minuts després, va arribar l’empat del conjunt gracienc mitjançant David Jiménez. Al descans, es va arribar amb l’1 a 1 final.

A la segona part, el Santboià va anar a per la victòria. Els visitants van disposar d’una ocasió clara amb una rematada de cap de David Cárdenas a la sortida d’un còrner, que Fer va rebutjar fent una gran aturada. Va ser l’oportunitat més clara d’un segon temps amb menys aproximacions a les àrees dels dos equips. Repartiment de punts.

La pròxima jornada es jugarà un altre derbi del Baix Llobregat al Joan Baptista Milà. El Santboià rebrà l’Associació Esportiva Prat, equip que la temporada passada va estar a Segona Divisió B.

Fitxa tècnica:

CE Europa: Fer, Dani Pujol, Rubén Canelada, Àlex Cano, Tena (De la Torre), Oriol González, Raíllo, Alberto González (Gaixas), Javi Navarro, Varona (Pluvins) i David Jiménez.

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, David Cárdenas, Guillem Castell, Carlos Martínez, John Neeskens, Aitor Bilbao (Gabi López), Juanlu Estévez (Oriol Molins), Pedro Bravo i Iván Romano (Carlos Bellido).

Gols: 0-1, John Neeskens (min 31). 1-1, David Jiménez (min 37).

Àrbitre: Pol Godia Solé.

Estadi: Nou Sardenya. 700 persones.

 

Recomanacions personalitzades