Mal inici de lliga de la UE Santboiana

L’equip de Lewis Williams segueix sense guanyar i va sumar la tercera derrota de la temporada després de perdre contra La Vila en un mal partit.

Un partit de la Santboiana // Arxiu -- UE Santboiana

Un partit de la Santboiana // Arxiu — UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana no ha començat bé la Divisió d’Honor 2017/2018. El degà va caure al camp del CR La Vila (24-17) en un partit en què va ser superat pel conjunt alacantí. L’equip que entrena Lewis Williams va sumar la tercera derrota de la temporada i continuarà una setmana més a la zona baixa de la classificació amb 3 punts.

En els primers 40 minuts, els de Sant Boi no van estar encertats en defensa ni en atac i l’equip local ho va aprofitar per agafar un gran avantatge en el marcador gràcies a dues marques més les respectives transformacions que col·locaven el 14-0 al marcador. La Vila va treure profit del desconcert dels visitants i va ampliar el resultat fins al 17-0. Abans del descans, el degà va retallar distàncies amb un assaig de Josep Puigbert (17-5).

A la segona meitat, els locals van baixar la intensitat en atac però al minut 60 van tornar a aconseguir un assaig i la transformació (24-5) que decantava el partit. En el tram final, el degà va retallar la distància amb dues marques i una transformació (24-17) però van ser insuficients per aixecar el partit.

La Santboiana rebrà l’Ordizia al Baldiri Aleu en la quarta jornada. Els de Williams buscaran la primera victòria de la temporada.

Recomanacions personalitzades