Primera victòria del Santboià a casa

L’equip de Sant Boi va superar de forma clara el Gavà en la vuitena jornada de lliga i va sumar el primer triomf de la temporada al seu estadi davant de la seva afició.

Primer triomf a casa del Santboià // David Ferrer - FC Santboià

Primer triomf a casa del Santboià // David Ferrer – FC Santboià

El primer triomf a casa del Futbol Club Santboià va arribar en la vuitena jornada de Tercera Divisió. Era un derbi del Baix Llobregat. L’equip de Pere “Piti” Belmonte va derrotar el Gavà (3-0) al Joan Baptista Milà en un partit que va dominar des del xiulet inicial. Els de Sant Boi es col·loquen amb 8 punts a la classificació.

El partit es va decantar ràpidament pels de Sant Boi amb dos gols en els primers cinc minuts, el primer de Pedro Bravo, amb un xut creuat, i el segon de Juanlu Estévez, després d’una assistència de John Neeskens. Els de Belmonte van deixar encarrilat el triomf amb una sortida fulgurant contra un rival superat. Al descans, es va arribar amb 2-0 al marcador amb un domini clar dels locals.

A la segona meitat, els de Sant Boi van tancar definitivament el partit amb el 3-0 definitiu al minut 54. Bravo va aconseguir el doblet després de batre Pol Busquets. El Gavà no va tenir resposta i l’afició local va viure la primera victòria a casa de la temporada. Amb aquest triomf, els locals van fer bo l’empat aconseguit a Terrassa el diumenge passat.

En la pròxima jornada, el Santboià visitarà el Nou Sardenya per jugar contra el Club Esportiu Europa en la novena jornada del campionat.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, David Cárdenas, Guillem Castell, Aitor Bilbao (Carlos Martínez), John Neeskens (Carlos Bellido), Gabi López, Juanlu Estévez (Oriol Molins), Pedro Bravo i Iván Romano.

CF Gavà: Pol Busquets, Salinas (Esteban), Javi Iglesias (Pipo), Diego Rodríguez, Nahuel, Jorge Buzzo, Sergi Caballero, Marc Rodergas, Domi Berlanga, Kyeremeh i Àlex Rodríguez.

Gols: Pedro Bravo, 1-0 (min3). Juanlu Estévez, 2-0 (min 4). Pedro Bravo, 3-0 (min 54).

Àrbitre: Pau García Fuster.

Estadi: Joan Baptista Milà. 500 persones.

Recomanacions personalitzades