Derrota clara de la UE Santboiana

L’equip que entrena Lewis Williams va caure de forma contundent contra El Salvador a Valladolid en un partit en què el conjunt castellà va ser superior.

Imatge del partit // Jean François Sanchez

La Unió Esportiva Santboiana no va poder aconseguir la primera victòria de la temporada i va caure contra El Salvador, actual subcampió de lliga, en la segona jornada de la Divisió d’Honor disputada a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid (40-12). Els de Lewis Williams van anar a remolc en el marcador des del principi del partit davant d’un equip local que es va mostrar superior.

El degà va sortir a la gespa del Pepe Rojo amb la intenció de repetir el resultat de la passada final de la Copa del Rei però no va ser possible. L’equip castellà va inaugurar el marcador en els primers minuts amb un assaig i la transformació (7-0). La Santboiana va reaccionar i Hèctor García va retallar distàncies amb una marca (7-5). Els visitants ho van seguir intentant amb la possessió però els de Juan Carlos Pérez van aprofitar els contraatacs després de pèrdues de pilota dels catalans per agafar un gran avantatge. Al descans, es va arribar amb 28-5.

A la segona meitat, els de Sant Boi van intentar retallar distàncies i ho van aconseguir per mitjà d’un assaig de Paolo Ragazzi i la transformació de Nil Baró (28-12). Quan la Santboiana es podia posar dins del partit, els locals van acabar amb les aspiracions visitants pocs instants després amb una marca i transformació que augmentava la diferència (35-12). Els castellans van tancar el marcador amb un nou assaig que va col·locar el 40-12 definitiu.

La pròxima jornada tornarà a jugar fora de casa. Serà al camp del CR La Vila, recent ascendit a la Divisió d’Honor.

Valladolid, seu de la Supercopa 

Per altra banda, la Federació Espanyola de Rugbi va anunciar que precissament Valladolid serà la seu de la Supercopa 2017. La Santboiana (campió de la Copa del Rei) s’enfrontarà al VRAC Quesos Entrepinares (campió de lliga). Es disputarà a l’estadi Pepe Rojo el pròxim 15 d’octubre a les 12.30 hores. El degà buscarà el seu primer títol.

 

 

Recomanacions personalitzades