Meritori empat del Santboià a Terrassa

L’equip de “Piti” Belmonte va aconseguir sumar un punt en la seva visita a l’Estadi Olímpic en la setena jornada de lliga amb un gol d’Oriol Molins a la part final del partit.

Oriol Molins celebra el gol de l'empat // David Ferrer - Santboià

Oriol Molins celebra el gol de l’empat // David Ferrer – Santboià

El Futbol Club Santboià va empatar 1-1 al camp del Terrassa FC gràcies a un gol d’Oriol Molins en la setena jornada de Tercera Divisió. Els del Baix Llobregat van trencar la ratxa de derrotes en un dels estadis més complicats de la categoria. L’equip de Pere “Piti” Belmonte es col·loca amb 5 punts a la classificació.

La primera meitat va ser molt igualada amb un Santboià ben organitzat que va impedir que el conjunt egarenc desenvolupés el seu joc habitual. Al descans, es va arribar amb empat a 0 al marcador. A la segona part, l’equip de Cristian García es va avançar amb un gol de Carreón, que havia entrat al camp com a substitut del lesionat David Toro. El Santboià va poder empatar al minut 72 a la sortida d’un corner però el porter Ortega ho va evitar amb una gran aturada. Guzmán, del Terrassa, va ser expulsat per doble targeta groga.

Els visitants van aprofitar la superioritat numèrica quan Oriol Molins va estabir l’1-1 definitiu al minut 82. El jugador procedent del Cerdanyola va tornar a marcar després de fer-ho en la victòria a Palamós per 0-1. La mala notícia pel Santboià va ser l’expulsió de Mario als minuts finals.

La pròxima jornada rebrà el CF Gavà al Joan Baptista Milà en la vuitena jornada de lliga. El Santboià tindrà una nova oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada a casa davant de la seva afició.

Fitxa tècnica

Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez, David López, Sergi Valls, Carlos Guzmán, Fran Piera (Àlex Fernández), David Toro (Jorge Carreón), Raúl Torres, Sidibe, Jonathan Ferreira i Nils Puchades (Daisuke).

FC Santboià: Rafa Leva, Joel Garcia, Gerard Rovira, Mario, Guillem Castell, Carlos Martínez (Pedro Bravo), Carlos Bellido (John Neeskens), Aitor Bilbao (Oriol Molins), José González, Gabi López i Iván Romano.

Gols: Jorge Carreón, 1-0 (min 56). Oriol Molins, 1-1 (min 82).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique.

Estadi: Olímpic de Terrassa. 794 persones.

Recomanacions personalitzades