650 persones participen a la cursa Rett Race

La recaptació es destinarà a la investigació de la Síndrome de Rett, una malaltia minoritària que afecta uns 2.000 infants a Espanya.

Imatge de la cursa // Ajuntament de Sant Boi

Esport i solidaritat amb una malaltia minoritària. 650 persones, segons explica l’Ajuntament de Sant Boi a través d’un comunicat, van participar a la cursa Rett Race, promoguda per Famílies Rett i el consistori.

Els objectius són recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia que afecta uns 2.000 infants a Espanya i sensibilitzar la població sobre el síndrome, del qual no hi ha cura en aquests moments.La malaltia es manifesta entre els 6 i els 18 mesos, quan els nens i les nenes pateixen una disminució de les seves capacitats motores.

La cursa, disputada diumenge passat, va constar de dues modalitats (5 km i 10 km) i una caminada. Durant la cursa també es van fer diverses activitats d’animació en col·laboració amb les associacions de la ciutat.

Els diners recaptats estan gestionats pel Fin Rett, creat per l’Associació Catalana de Síndrome de Rett, i l’Associació Espanyola de Síndrome de Rett.

Recomanacions personalitzades