El Santboià torna a perdre a casa

L’equip de Sant Boi no va poder trencar la mala ratxa com a local davant del Cerdanyola i segueix sense puntuar al seu estadi en aquesta temporada a Tercera Divisió.

Santboià 1 - 2 Cerdanyola // FC Santboià - David Ferrer

Santboià 1 – 2 Cerdanyola // FC Santboià – David Ferrer

El Futbol Club Santboià continua sense conèixer la victòria a casa. En aquest cas, l’equip que es va emportar els tres punts va ser el Cerdanyola (1-2) en la sisena jornada. Els de Pere “Piti” Belmonte es van avançar en el marcador però a la segona part els visitants van capgirar el resultat. Els locals han sumat 4 punts de 18 possibles en aquesta lliga.

La primera part va començar amb una ocasió dels visitants després d’una errada en defensa del Santboià que va acabar sense conseqüències. L’equip de Toni Carrillo ho va tornar a provar pocs minuts després amb un llançament de falta que Rafa Leva va aturar sense problemes. José González i Oriol Molins ho van intentar pels locals des de la llarga distància però sense perill. Era un partit entre dos equips que buscaven sortir de la zona baixa de la classificació. Al minut 35, l’equip de “Piti” Belmonte es va avançar en el marcador quan Gabi López va transformar un penal comès per Serrano. A pocs minuts pel final, els de Sant Boi van poder ampliar l’avantatge amb un xut que va fregar la porteria de Miguel Ramos. Al descans, es va arribar amb 1-0.  

A la segona meitat, el partit va canviar i no va començar bé pels interessos del Santboià. Mario va cometre penal sobre Roger i Toledo va marcar l’empat pels de Carrillo. Dos minuts després, els de Belmonte es van poder avançar per segon cop però Ramos va aturar el xut del futbolista local. Al 54, va arribar el gerro d’aigua freda per l’afició del Joan Baptista Milà. Serrano va rematar un rebuig de Leva i va fer l’1-2 definitiu. Els de Sant Boi no es van rendir i van buscar el segon gol però no va ser suficient per sumar, com a mínim, un punt. A l’últim instant, van tenir una ocasió clara però la defensa visitant va treure la pilota sota els pals.   

La pròxima jornada viatjarà fins al Vallès Occidental per visitar un dels estadis més complicats de la categoria, l’Olímpic de Terrassa, on s’enfrontarà al Terrassa FC en la setena jornada.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Joel Garcia, Gerard Rovira (Iván Romano), Mario, Guillem Castell, Rubén Cruz (Juanlu Estévez), John Neeskens, Aitor Bilbao (Jonathan Collado), José González, Gabi López i Oriol Molins.

Cerdanyola FC: Miguel Ramos, Edgar, Dani Martí, Javi González, Alex Alba, Juli Serrano, Víctor Aliaga, Pau López (Giménez), Jonathan Toledo, Roger (Pujol) i Montoro (Demba).

Gols: Gabi López, 1-0 (min 35). Toledo, 1-1 (min 50). Serrano, 1-2 (min 54).

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno.

Estadi: Joan Baptista Milà. 500 persones.  

Recomanacions personalitzades