Les errades defensives penalitzen el Santboià

L’equip de Sant Boi va caure contra el Vilafranca i continua sense sumar cap punt com a local en el retorn a Tercera Divisió en un partit on va anar a remolc en el marcador.

Un instant del Santboià 1 - Vilafranca 3 // Anna Martín

Un instant del Santboià 1 – Vilafranca 3 // Anna Martín

El Futbol Club Santboià es va enfrontar contra un equip que la temporada passada va disputar la promoció d’ascens per pujar a Segona Divisió B. Els de Pere “Piti” Belmonte van perdre al Joan Baptista Milà (1-3) contra el FC Vilafranca a la quarta jornada de lliga de Tercera Divisió i encara no han aconseguit puntuar a casa en aquest campionat. Es queden amb 4 punts a la classificació.

A la primera part,els visitants van ser efectius de cara a porteria i van aprofitar els errors individuals del Santboià. Abel Rita va marcar el primer gol del conjunt de César Moreno després de quedar-se sol davant de Rafa Leva amb una assistència d’Aday Benítez. Als vint minuts, el Vilafranca va tornar a marcar mitjançant Oribe després d’una pèrdua de pilota dels locals. Al descans, es va arribar amb 0-2 al marcador.

L’equip de Belmonte va reaccionar a la segona meitat i va buscar la remuntada però no va ser suficient per aixecar el partit. Al minut 50, Juanlu va retallar distàncies amb una rematada a la sortida d’un còrner. A partir d’aquest moment, els locals van anar a per l’empat però va arribar la sentència dels visitants. Oribe va marcar l’1-3 definitiu en els instants finals. Els de Sant Boi segueixen sense puntuar a casa en aquesta temporada.

La pròxima jornada, el Santboià visitarà el Municipal Xevi Ramon per jugar contra la Unió Esportiva Vilassar de Mar en la cinquena jornada del campionat.

Fitxa tècnica

FC Santboià:Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, Àlex Ruiz (Mario), Guillem Castell, Carlos Martínez (Juanlu Estévez), John Neeskens, Aitor Bilbao, Oriol Molins (Jonathan Collado), Gabi López i José González.

FC Vilafranca: Gonzo, Sergi Pérez (Josep Díez), David Fontanils, Gerard Boira, Víctor Oribe, Abel Rita, Ramon Gutiérrez, David Gómez, Kike Tortosa (David Acedo), Aday Benítez i Joan Vives (Àlex Pla).

Gols: Abel Rita, 0-1 (min 8). Oribe, 0-2 (min 20). Juanlu, 1-2 (min 50). Oribe, 1-3 (min 90).

Àrbitre: Joan Masip Vidal.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades