Localitzen el cadàver de l’home de 85 anys desaparegut a Sant Boi

El dispositiu entre diferents cossos que ha buscat des de la matinada de dilluns a dimarts a un home de 85 anys desaparegut a Sant Boi ha finalitzat amb la localització del cadàver.

Imatge del dispositiu de recerca // Protecció Civil de Sant Boi

L’home de 85 anys desaparegut a Sant Boi des d’aquest dilluns ha estat trobat sense vida. Segons han informat fonts de Bombers de la Generalitat a Sant Boi Diari, el cadàver ha estat trobat en una «zona boscosa» propera a Santa Bàrbara del Llop al voltant de les 17:30 hores d’aquest dimarts. Tot seguit s’ha avisat a la família i els Mossos d’Esquadra han iniciat l’aixecament del cadàver.

A l’espera del resultat de l’autòpsia, fonts dels Mossos d’Esquadra asseguren que la mort ha estat «accidental» i, de moment, descarten una mort «violenta».

L’home va sortir de casa aquest dilluns i, després de veure que no tornava, la família va decidir donar el crit d’alarma per la seva desaparició durant la matinada de dilluns a dimarts. Llavors es va activar el dispositiu de recerca, que es va centralitzar a la zona de Sant Ramon, a prop de l’ermita, perquè l’home que buscaven anava habitualment allà. Efectivament, ha estat trobat dins del perímetre de la zona on l’estaven buscant.

Dimarts al matí ja eren dos helicòpters i cinc vehicles dels Bombers que feien tasques de recerca. En el dispositiu també han col·laborat els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Sant Boi, unitats canines dels diferents cossos d’emergència, Creu Roja, ADF i alguns ciutadans a títol personal.

Recomanacions personalitzades