Desapareix un home de 85 anys a Sant Boi

[Actualització: L’home ha estat localitzat sense vida en una zona boscosa propera a Santa Bàrbara del Llop]

Mossos, Bombers, Guàrdia Urbana i Protecció Civil de Sant Boi busquen un home de 85 anys a la zona de Sant Ramon de Sant Boi. 

Imatge del desaparegut // Twitter Protecció Civil Sant Boi @PCSantBoi

Un home de 85 ha desaparegut a la zona de la muntanya Sant Ramon de Sant Boi de Llobregat. Dos helicòpters i cinc vehicles dels Bombers estan fent tasques de recerca, segons informen els Bombers de Catalunya. En el dispositiu també col·laboren els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Sant Boi i unitats canines dels diferents cossos d’emergència. També s’han afegit efectius de la Creu Roja i les ADF.

Aquest dilluns de matinada els Mossos han rebut l’alerta per desaparició per part dels familiars de la persona. Va sortit de casa hores abans. El dispositiu de cerca s’està realitzant a la zona de la muntanya de Sant Ramon perquè és un dels llocs on aquesta persona de la tercera edat acostuma a anar. Concretament, s’estan realitzant les tasques de recerca entre Sant Ramon i el riu Llobregat, segons explica l’Ajuntament de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades