Camps Blancs estrena una zona d’esbarjo per a gossos de 1.500 m2

La nova zona d’esbarjo per a gossos del barri de Camps Blancs, amb una inversió de 15.000 euros i 1.500 metres quadrats, té una zona especial per animals petits i una font d’aigua potable. 

La nova zona d’esbarjo per a gossos // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha instal·lat una nova zona d’esbarjo per a gossos al barri de Camps Blancs. És el sisè equipament consistent en un espai on els animals poden jugar sense necessitat d’estar lligats a la ciutat.

El nou ‘correcan’, com algunes persones l’anomenen, té una superfície total de 1.500 metres quadrats, segons informa el consistori a través d’un comunicat. A més, està dividit en dues parts amb una creada per a gossos de menys de 15 kg perquè, a vegades, la convivència entre animals petits i grans pot complicar-se. També té una font d’aigua potable.

Aquest espai està situat entre el carrer de la Riera Fonollar i l’avinguda d’Aragò, tot just a sota del camp de beisbol i softbol, en una zona verda. Hi ha una un espai per fer pícnics a prop.

La normativa d’utilització d’aquest espais dicta que els gossos – excepte els considerats «potencialment perillosos» – poden anar deslligats. A més, han d’estar «vigilats» per una persona responsable.

D’altra banda, és obligat «recollir els excrements i dipositar-los de manera higiènica dins de les papereres habilitades», recorda l’Ajuntament. I és que en alguns d’aquests equipaments la no recollida d’excrements és una de les queixes freqüents.

Per últim, el consistori adverteix que cal «assegurar-se que la porta del recinte queda sempre tancada» per assegurar-se d’aquesta manera que els gossos no poden escapar.

Recomanacions personalitzades