Cap de setmana amb molta música a Sant Boi

Cançons tradicionals, celtes, per a famílies, rock solidari i ritmes festius per ballar faran protagonista la música el cap de setmana del 7 al 9 de juliol a Sant Boi de Llobregat.

1. Foc de camp en concert al Rubrifolkum

Un dels concerts del cicle de música Rubrifolkum // Rubrifolkum

Un dels concerts del cicle de música Rubrifolkum // Rubrifolkum

Continua en dansa el cicle de música Rubrifolkum Platja a la terrassa de Cal Ninyo. En aquesta ocasió, els assistents podran gaudir de l’actuació de Foc de camp, un grup que va néixer amb l’objectiu principal de fer música i compartir-la. Ciscu Cardona, Magí Canyelles, Pau Vinyoles i Rosa Martínez posen veu i música a un conjunt de cançons populars que han rescatat de cançoners tradicionals de tot el territori català.

El concert tindrà lloc el divendres 7 de juliol a les 20:30h a la terrassa de Cal Ninyo. L’entrada té un cost de 3€.

2. Música i festa per a tota la família

Música en viu i diversos tallers conviuran als Jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en el marc de la iniciativa ‘Omplint el Parc de música’. S’han programat activitats de construcció d’instruments de percussió i de ball destinades a un públic de totes les edats.

Els tallers començaran a partir de les 10.30h del dissabte 8 de juliol al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

3. Música per a les nits d’estiu

Un altre cicle que continua és el de ‘Música a la fresca’ amb una nit dedicada a la música celta. El grup Far serà l’encarregat d’acompanyar al públic al llarg d’un recorregut melòdic per les cançons d’aquest gènere musical.

El concert serà el dissabte 8 de juliol a la Torre Benviure, a partir de les 22h. L’entrada, que inclou una copa de cava, té un cost de 4€. 

4. Concert solidari amb l’esclerodèrmia

La solidaritat i la música s’agafaran de la mà en el concert solidari a favor de l’Associació Espanyola d’Esclerodèrmia, que comptarà amb les actuacions dels grups locals The Vinos -amb les seves versions de temes de pop rock espanyol- i el rock de Palos de Ziego.

El concert començarà aquest divendres 7 de juliol a les 19h, al Casal de Casablanca. L’entrada té un cost de 5 €, i també es podran fer donatius. 

5. Més música per ballar

A l’estiu sempre hi ha molta música, i no hi pot faltar una proposta que barregi ritmes festius i cançons enèrgiques per ballar a la fresca de la nit. Aquest divendres, tindrà lloc un concert de Bossa-Samba amb Patricia Teles.

La cita és el divendres 7 de juliol a les 20h a la plaça Montserrat Roig. 

Recomanacions personalitzades