Un santboià circula 35 quilòmetres sense una roda i quadruplicant la taxa d’alcoholèmia

Un veí de Sant Boi va envair el sentit contrari de la circulació diverses vegades mentre anava sense un pneumàtic i havent begut quatre vegades més del permès. Els Mossos d’Esquadra l’han denunciat penalment per dos delictes contra la seguretat del trànsit.

El vehicle de l'infractor // Mossos d'Esquadra

El vehicle de l’infractor // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un veí de Sant Boi després de conduir un vehicle entre els municipis de Cornellà i Abrera sense un pneumàtic davanter i amb una taxa d’alcoholèmia d’1’01 mg/l d’aire expirat -quatre vegades per sobre de la permesa-.

Un ciutadà va presenciar els fets i, fins i tot, va intentar aturar el vehicle fent indicacions al conductor, però aquest no en va fer cas. Davant d’aquesta situació, el testimoni va trucar al telèfon d’emergències per notificar el succés i, posteriorment, va seguir l’infractor amb el seu vehicle per l’A-2 en sentit nord, fins que el responsable dels fets es va desviar cap a la C-55 al municipi d’Abrera. Va ser en aquell punt que l’esperava una patrulla dels Mossos d’Esquadra que li va fer aturar l’automòbil.

El conductor, que ha estat denunciat penalment, té obligació de presentar-se en seu judicial després d’haver comès dos delictes contra la seguretat del trànsit: un per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i l’altre per conducció temerària, donat que, quan va circular per la C-55, va envair el sentit contrari de la circulació i va estar a punt de topar frontalment amb diversos vehicles en repetides ocasions.

Recomanacions personalitzades