El Santboià celebra l’ascens a Tercera amb l’afició

La plantilla, el cos tècnic i la directiva han compartit l’alegria del retorn a Tercera Divisió amb els seguidors i les seguidores a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi.

El Santboià celebra l’ascens a l’Ajuntament // Ajuntament de Sant Boitboi

Els jugadors, l’equip tècnic i la junta directiva del Futbol Club Santboià han pujat al balcó de la Casa de la Vila per celebrar l’ascens a Tercera Divisió amb l’afició. Els del Baix Llobregat es van proclamar campions del Grup 2 de Primera Catalana a l’última jornada gràcies a la victòria a Almacelles (2-3) amb un gol de Pedro Bravo en el temps afegit i l’empat del Reus B contra el Balaguer (1-1).

Els campions han estat rebuts amb un passadís d’honor mentre s’escoltava l’himne del club per la megafonia de la plaça. Tot seguit, han pujat al balcó de la Casa de la Vila acompanyats per l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i altres membres del consistori. L’equip ha comptat amb el suport de jugadors i jugadores del futbol base, de les famílies i de l’afició.

Moret ha tingut paraules d’agraïment a l’equip per l’esforç de la temporada i l’ha felicitat per aquest retorn a Tercera. Ha afirmat que aquest ascens converteix de nou al Santboià en un referent del futbol català. També s’ha mostrat orgullosa dels membres de l’entitat i ha dit que és “un privilegi tenir-vos a tots i totes a la nostra ciutat”.

El president, Ramon Andreu, s’ha mostrat molt content pel treball de la plantilla i dels tècnics durant la temporada i ha explicat que és gràcies “a la dedicació i esforç de tothom”. Pere “Piti” Belmonte, entrenador del primer equip, ha expressat que és “un èxit buscat i molt merescut”.

El Santboià tornarà a jugar al Grup 5 de Tercera Divisió. El club ha aconseguit un objectiu que se li havia escapat en les últimes temporades.

Recomanacions personalitzades