La Santboiana es queda a les portes de la final de la Lliga de rugbi

El degà no podrà optar al doblet aquesta temporada després de perdre a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid contra el SilverStorm El Salvador a les semifinals de la Lliga.

Imatge d’arxiu d’un partit de la Santboiana // UE Santboiaana

La Unió Esportiva Santboiana ha caigut contra El Salvador a les semifinals de la Divisió d’Honor de rugbi 31-16 al Pepe Rojo de Valladolid i es queda fora de la lluita pel títol de Lliga. L’equip que entrena Lewis Williams va derrotar al conjunt castellà a la final de la Copa del Rei el passat 30 d’abril però aquesta vegada els locals s’han endut la victòria.

El partit ha començat amb un cop de càstig d’Albert Millán que avançava els visitants però els locals han remuntat amb dos assajos i una transformació que col·locaven el 12-3 al marcador al descans després de les expulsions de Leandro Nicolás (El Salvador) i Rubén Sanz (Santboiana).

A la segona meitat, l’equip castellà ha obert un forat en el marcador a partir d’un cop de càstig i un assaig més transformació 22-3. La Santboiana no s’ha donat per vençuda i ha retallat les diferències amb una marca de Brad Truesdale i una transformació de Millán 22-10. El degà ho ha seguit intentant i ha arribat amb opcions al final del partit mitjançant dos cops de càstig 22-16 però no ha pogut culminar la remuntada.

La Santboiana ha tancat la temporada amb un títol, la Copa del Rei. El Salvador s’enfrontarà a la final de la Lliga contra l’altre equip de Valladolid, el VRAC Quesos Entrepinares, que s’ha desfet de l’Alcobendas.

Recomanacions personalitzades